Privacyverklaring Mindfulminds

Op deze pagina vind je de privacyverklaring van Mindfulminds. Wij willen je zo helder mogelijk meegeven hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

Mindfulminds, gevestigd aan Zuster Claassenhof 3, 1391 BL ABCOUDE, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Zuster Claassenhof 3
1391 BL ABCOUDE
06 – 461 154 20
www.mindfulminds.nl

Peggy Carlier is de Functionaris Gegevensbescherming van Mindfulminds. Zij is te bereiken via info@mindfulminds.nl

 

Privacy

Privacy is een groot goed. Wij nemen privacy dan ook serieus. Mindfulminds verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van de website, trainingen en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Persoonsgegevens

Mindfulminds verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons hebt verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat de specifieke website onderdeel is van een advertentienetwerk)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

 

Waarom wij jouw gegevens verwerken?

Mindfulminds verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen om zo onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je gedrag op de website te kunnen analyseren om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Mindfulminds bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

Wij werken met onder andere Google Analytics voor het analyseren van het surfgedrag op onze website.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mindfulminds bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Inschrijfformulieren: Deze worden tot 2 jaar na afronding van een training bewaard.
  • Contact-formulieren: Deze worden vernietigd na het contactmoment of na het afronden van een van de trainingen.

 

Delen van jouw persoonsgegevens

Mindfulminds deelt de haar bekende persoonsgegevens op geen enkele wijze met derde partijen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mindfulminds gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Mindfulminds gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

 

Wil je geen cookies?

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensverwerking of heb je andere vragen/opmerkingen hierover, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@mindfulminds.nl

Mindfulminds wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Coachverslagen

Binnen de opleidingen worden er, in het kader van de opleiding, coachverslagen gemaakt en ingeleverd. Alle coachverslagen zijn geanonimiseerd en worden nooit openbaar gemaakt. Dit anonimiseren houdt in:

  • Geen namen, er wordt alleen gesproken over cliënt of coach.
  • Andere bijzonderheden waardoor een verslag aan een persoon gekoppeld kan worden zijn veranderd.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mindfulminds neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mindfulminds.nl

Pin It on Pinterest